Plan je afspraak!

Via onderstaande knop kun je gemakkelijk de vertrouwenspersoon inhuren die jou het meeste aanspreekt, op een dag en tijdstip dat jou het beste past! Op het moment van de boeking, neemt de vertrouwenspersoon contact met jou op via telefoon of via Teams. Je kunt tijdens het boeken van de afspraak aangeven waar je voorkeur naar uit gaat. 

Heeft jouw werkgever een abonnement afgesloten bij VertrouwensPersoonTelefoon, dan kun je na het kiezen van een vertrouwenspersoon en een datum en tijd, naast wat persoonlijke gegevens, een code invoeren waardoor je zelf niet hoeft te betalen.

De persoonlijke gegevens zijn nodig om te kunnen verifiëren of jouw werkgever een lopend abonnement heeft. Deze gegevens zullen nooit met derden gedeeld worden en zijn alleen voor intern gebruik van VertrouwensPersoonTelefoon.

Heeft jouw werkgever geen abonnement bij VertrouwensPersoonTelefoon en heb je behoefte aan een gesprek in vertrouwen over ongewenste omgangsvormen of een integriteitskwestie? Dan kun je op eigen initiatief een vertrouwenspersoon inhuren en eventueel proberen te declareren bij je werkgever. Kanttekening is dan wel dat je werkgever weet dat er iets speelt.

Heb je wel behoefte aan een gesprek, biedt de werkgever geen externe vertrouwenspersoon aan en heb jij ruimte om je gesprek niet binnen 24 uur te voeren maar daarna? Graag leggen wij contact met jouw werkgever om het belang aan te geven van onze diensten om zo hopelijk jou en je collega’s in de toekomst hulp te bieden. Laat je ons weten wie jouw werkgever is?