Plan je afspraak!

Via onderstaande knop kun je gemakkelijk de vertrouwenspersoon kiezen die jou het meeste aanspreekt, op een dag en tijdstip van jouw voorkeur. Wanneer deze vertrouwenspersoon beschikbaar is op dat moment, ontvang je hier een bevestiging van.

Als jouw voorkeur niet matcht of we nog vragen hebben, nemen we contact met je op om te zorgen dat je zo snel mogelijk in gesprek kan gaan.

Op het moment van de boeking, neemt de vertrouwenspersoon contact met jou op via telefoon of via Teams. Je kunt tijdens het boeken van de afspraak aangeven waar je voorkeur naar uit gaat. 

De persoonlijke gegevens zijn nodig om te kunnen verifiëren of jouw werkgever een lopend abonnement heeft. Deze gegevens zullen nooit met derden gedeeld worden en zijn alleen voor intern gebruik van VertrouwensPersoonTelefoon.

Heeft jouw werkgever geen abonnement bij VertrouwensPersoonTelefoon en heb je behoefte aan een gesprek in vertrouwen over ongewenste omgangsvormen of een integriteitskwestie? Dan kun je op eigen initiatief een vertrouwenspersoon inhuren en eventueel proberen te declareren bij je werkgever. Kanttekening is dan wel dat je werkgever weet dat er iets speelt.

Heb je wel behoefte aan een gesprek, biedt de werkgever geen externe vertrouwenspersoon aan en heb jij ruimte om je gesprek niet binnen 24 uur te voeren maar daarna? Graag leggen wij contact met jouw werkgever om het belang aan te geven van onze diensten om zo hopelijk jou en je collega’s in de toekomst hulp te bieden.

Laat je ons weten wie jouw werkgever is?