Maak kennis met onze vertrouwenspersonen

Owner & Vertrouwenspersoon 🇳🇱🇬🇧

Vrouw met een missie en sinds VertrouwensPersoonTelefoon ook met een zakelijke passie, namelijk om met elkaar in gesprek te gaan door in de basis een luisterend oor te kunnen bieden voor een ieder die dit kan gebruiken!

Graag zet ik me ook (of vooral) preventief in om zaken bespreekbaar te maken en bewustwording te creëren, noem me sparringpartner, luisterend oor of idealist; mijn wens is dat VertrouwensPersoonTelefoon er voor iedereen is!

Twan van Tilburg 🇳🇱🇬🇧

No-nonsense inzet voor steun en toeverlaat waarbij met welzijn, veiligheid gecreëerd wordt.

Twan is er voor jou, je team en je organisatie om preventief obstakels in het leven te overwinnen en eigenaarschap te nemen. Twan staat met een luisterend oor klaar voor een vrijblijvend gesprek. Doel? Eigenaarschap leren nemen over je eigen gedrag waardoor je controle hebt over jouw leven.“Wat men moet leren doen, leert men door het te doen” Aristoteles.

Ginny Janssen 🇳🇱🇬🇧

Ik ben er voor jou als je even niet weet hoe je verder komt. In situaties wanneer je wellicht het gevoel van onrecht ervaart, help ik je graag fairder (verder, waarbij fair centraal staat).

Ik zal een luisterend oor voor je zijn, evenals een vertrouwd opvangpunt die opties en inzichten kan schetsen waarin jij de keuze en de regie hebt.

Door ruim 10 jaar ervaring in het bedrijfsleven op verschillende niveaus weet ik goed te anticiperen/adviseren in complexe en gelaagde situaties.

Ruud Kouwenoord

De ondersteuning van mij als onafhankelijke vertrouwenspersoon kan variëren van gewoon je hart luchten, dat vaak al helpt, tot het indienen van een klacht.  Ik luister naar je en samen kijken we naar wat je nodig hebt als mogelijke oplossingen voor je klacht. 
Ik ben LVV gecertificeerd en in het bedrijfsleven heb ik ruime ervaring opgedaan in verschillende adviesfuncties. Bovendien heb ik ruim 18 jaar een eigen praktijk op het gebied van complementaire psychotherapie. 
Jij houdt de regie in handen en kiest wat jij wil!

Debora Holtrop

Van nature ben ik geïnteresseerd in mensen en hun gedrag. Met name waarom doen mensen de dingen die ze doen, op de manier zoals ze doen?

Vanuit oprechte interesse stel ik veel vragen. Vaak krijg ik dan terug; ”Wat een goede vraag, daar heb ik nog nooit over nagedacht!” Daarmee ontstaat er bewustwording en geven nieuwe inzichten mogelijkheden om verder te gaan.

Mijn aanpak is te omschrijven als verbindend, resultaatgericht en gericht op ontwikkeling. Ik ben organisatiesensitief, toegankelijk, kan goed luisteren en verbanden leggen. Hierdoor bouw ik gemakkelijk nieuwe relaties op en weet ik snel tot de kern door te dringen.


Kitty Korte

‘Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft, het betekent dat je weigert op te geven’.
Als (extern) vertrouwenspersoon ben ik voor jou als medewerker allereerst een luisterend oor; neutraal en onafhankelijk. Iemand bij wie je in een veilige omgeving je verhaal kwijt kunt. Ook kan ik je handvatten bieden voor mogelijke oplossingen en vervolgstappen. Jij bepaalt en hebt altijd de regie in handen samen kijken we naar de mogelijkheden. En als je wilt ga ik met je mee naar een gesprek, zorg ik voor een gerichte doorverwijzing of help ik je bij het indienen van een klacht. Ik ben er voor jou en sta naast jou!

Petra van de Bree

Een bevlogen vertrouwenspersoon die jou graag begeleidt om je weer lekker in je vel te zitten en prettig naar je werk toe te gaan.

Jarenlange ervaring als werknemer bij kleine en grote organisaties maar ook als manager en ondernemer met vele werknemers, hebben ertoe geleidt dat ik mijn kennis en kunde nu breed inzet als vertrouwenspersoon en coach. Het zakelijke aspect combineren met het menselijke is mijn kracht.

Aandacht, rust en een vertrouwde manier van aanpak gericht op een praktische, haalbare en meest belangrijk, voor jou passende oplossing!

Mark Tetteroo Co-owner 🇳🇱🇬🇧

Expert in individuen tot actie krijgen, achtergrond als trainer in onder andere leiderschap, teamsynergie en WMO vraagstukken. Discipline en passie staan centraal in zijn dagelijks leven als ondernemer maar ook privé, is dit wat hem drijft!

Als persoon kan je altijd op hem rekenen, de uitspraak “doen wat je zegt en zeggen wat je doet” is door hem uitgevonden.

Als vertrouwenspersoon heeft hij focus op jou als klager of melder, door zijn directe vragen is de kern vaak snel zichtbaar waardoor jij voor jezelf helderheid krijgt en verder kunt!

Binnen ons team vertrouwenspersonen staan de mens en communicatie centraal. Gehoord worden is een wens op zich voor ieder individu. Graag zetten wij onze expertise in om een luisterend oor te bieden en jou weer op weg te helpen. Wil jij ook vertrouwenspersoon worden? Neem contact op

Kernwaarden van VertrouwensPersoonTelefoon zijn toegankelijkheid en toewijding, dit uit zich in enthousiasme, kennis willen delen, korte lijnen en goede bereikbaarheid via welke weg dan ook.